Industrijske novice

Glavni dejavniki pri izbiri podlage za kalupe

2022-03-04
Ker različno tlačno litjepodlage za kalupeimajo različne strukture v različnih vidikih, tudi njihove uporabe so različne. Zato pri izbiri standardne podlage za kalup bodite pozorni na naslednja vprašanja, da boste lahko kupili dobro podlago za kalupe za tlačno litje.
1. Celotna struktura je primerna: pri uporabi osnovnega izdelka kalupa za tlačno litje ga je treba postaviti na mesto, kjer ga je mogoče normalno uporabljati. Zato pri nakupu podlage za kalup bodite pozorni na izbiro zahtevane podlage za kalup in na to, ali je celotna struktura primerna ali uporabna.

2. Ustrezna velikost: treba je uporabiti različne kalupe za tlačno litje in posebne zahteve glede velikosti za tlačno litjepodlaga za kalupso tudi različni. S tega vidika pri nakupu podlage za tlačno litje bodite pozorni na to, ali je izbranapodlaga za kalupje primeren za uporabo posebne velikosti.

3. Ali je nosilnost uporabna: Različne zahteve glede uporabe kalupa zahtevajo različne nosilne zmogljivosti osnove kalupa. Zato je treba pri izbiri podlag za kalupe izbrati podlage za aplikativne kalupe z ustrezno nosilnostjo. Tlačno litjepodlaga za kalupje orodje za vlivanje kovinskih delov. Je orodje za dokončanje postopka tlačnega litja na posebnem stroju za tlačno litje.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept